GOJI BERRY ÇAYI



GOJI BERRY ÇAYI

Goji berry çayı kişinin metabolizma hızını arttırır. Bu da kilo vermeyi sağlar. Bu sayede yağların yakılması başlamış olur ve hedeflenen kiloya ulaşılır. Goji berry çayı ürününü kullanırken beslenme düzenine de dikkat etmek gerekir. Bu dönemde kişinin aşırı yağlı gıdalar yememeye ve şekerli içecekler içmemeye özen göstermesi gerekmektedir. Alkolün de bu süreçte tüketilmemesi gerekir.

Goji Berry Çayı Nasıl Kullanılır?

Goji berry çayı ürünü set halinde satılır. Bu set 10 günlük kullanım içindir. Kutunun içinde 20 tane Goji berry çayı yer alır. Çayların yanı sıra 100 gram meyve tozu daha bulunur. Süzen poşet çayları birkaç dakika kadar sıcak su içinde demleyerek kullanmak gerekir.
Süzen poşet çayların kullanımı: Günde 2 kere içilmelidir. Sabah ve akşamları yemeklerden 40 – 45 dakika önce tüketilmelidir.
Meyve tozunun kullanımı: Meyve tozunu da öğünlerin arasında tüketmek gerekir. Bir kase yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı meyve tozu konulur ve karıştırılarak tüketilir. Meyve tozu günde iki kere kullanılabilir.
Goji berry çayı kısa zamanda kilo vermek için doğru bir tercihtir. Ürünü kullanırken doğru ve düzenli kullanmaya dikkat edilmelidir. Goji berry çayı düzenli kullanıldığı zaman etkisini gösterir. Aşırı kilo sorunu olan kişilerin zayıflama çayıyla kısa zamanda kilo vermesi için süreklilik önemlidir. Bu çayı antidepresan kullanan kişilerin tüketmesi sakıncalı olabilir. Bitkisel içerikli zayıflama çaylarını 15 yaşından küçük olan ve 80 yaşından büyük olan kişilerin kullanması uygun değildir. Bu yüzden goji berry çayı bu yaş aralığında olan kişiler tarafından kullanılmalıdır.

Goji Berry Çayı İçeriği Nedir?

Goji berry çayı içeriğinde yeşil çay, kurt üzümü (goji berry), mate, çilek ekstratı, biberiye ve funda otu yer alır. Bu çayın içeriğinde B6 ve C vitaminleri vardır.
Goji berry çayı ciddi bir hastalığı bulunan kişilere önerilmeyen bir üründür. Gebe kadınlar ve bebek emziren anneler goji berry çayı ürününü tüketmemelidirler. Kalp – damar tıkanıklığı bulunan, bitkisel ürünlere karşı alerjik reaksiyon gösteren, tansiyon hastası olan kişilerin doktora danışmadan bitkisel zayıflama ürünü tüketmeleri doğru değildir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lida orjinal siparişi

Biber Hapı Nedir?

Karaköy'de tepki çeken saldırı