Orjinal Lida

Orjinal Lida Nasıl Anlaşılır?

Lida uzun yıllardır satışı yapılan bir zayıflama ürünüdür. Popüler olması, kendisini kanıtlamış olmasından kaynaklanmaktadır. Haliyle Ürünün Sahte versiyonları da piyasa da yer alıyor. Bu yazımızda sizlere orjinal lida nasıl anlaşılır bununla ilgili bilgiler vereceğim.
Orjinal lida temin edebilmek için öncelikle sipariş vereceğiniz internet sitesinin, Sayanın iletişim bilgileri ve gizlilik politikalarının açık olmasına dikkat ediniz. Müşteri temsilcisine aradığınızda ulaşabiliyor olmalısınız. Daimi iletişim güvenilir bir alışverişin en önemli noktalarından. Bu temel bilgiler haricinde ürün elinize ulaştığında orjinal olup olmadığını anlamak için belli başlı kriterler bulunuyor. Bunlara dikkat ederek orjinallik tanısı yapabilirsiniz.

Dış Görünüş

Orjinal ürün kutusu üzerinde parlak hologram bulunmaktadır. Kumming Dali damgaları ürünün birden fazla yerinde bulunmaktadır. Kutu kilitli kapak bulundurur. Kilit kapak bulunmayan ürünler sahtedir. Ürünün Kapalı kutu içerisinde olmasına kesinlikle dikkat ediniz.
Kapsüller açık yeşil ve koyu yeşil renktedir. Ayrıca üzerinde gemi logosu ve seri numarası bulunur. Seri numara baza versiyonlarda bulunmuyor ama Gemi logosu bütün lida kapsüllerinde bulunur. Toz rengi değişiklik gösterebilir ama genelde koyu renk kıvamında bulunur.

Kullandıktan Sonra

Ürünü kullanmaya başladınız, ilk üç gün içerisinde bazı etkiler belirecektir. Bu etkiler kilo vermeye başladığınızı gösterir ve ürünün orjinal olduğunu garanti altına alır. İlk üç gün içerisinde ağız kuruluğu, İştah kaybı ve normalden fazla enerji hisleri ortaya çıkar.

Ağız kuruluğu

Lida temel olarak yağ yakımı üzerine çalışır. Yağ yakımı yapılırken vücuttan aynı zamanda su kaybı meydana gelir. Bu yüzden ağız kuruluğu ve susuzluk hissedersiniz. Lida kullandığınız gün içerisinde bol su tüketirseniz daha dengeli bir zayıflama süreci yaşarsınız.

İştah kaybı

Fazla kilolar ve bölgesel yağlanmanın temel sebebi gereğinden fazla gıda tüketimi ve hareketsiz yaşamdır. Bir üstte bahsettiğimiz gibi lida yağ yakımı yapıyor. Yakılan bu yağlar size enerji olarak geri dönüyor ve boşaltım sisteminden atılıyor. Lida bu enerji sayesinden iştahınızı kapatıyor ve gereğinden fazla gıda tüketmenizi engelliyor.
Kullandıktan sonra ortaya çıkan bu etkiler ürünün orjinal olduğunu kanıtlar. Sitemizde güncel yazıları takip ederek daha bilinçli bir kilo verme süreci yaşayabilirsiniz. Ayrıca sorularınız için bize 7/24 ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lida orjinal siparişi

Biber Hapı Nedir?

Karaköy'de tepki çeken saldırı