Kullanım Önerileri

Biber hapı kullanımı esnasında dikkat edilmesi gereken bir kaç önemli nokta bulunmaktadır. Daha sağlıklı bir zayıflama süreci için bu önerilere uymanızı dikkatle öneriyoruz.
Öncelikle biber hapı kullanım talimatına uymalısınız. Günde bir adet sabah kahvaltısından 15 dakika önce kullanmanız yeterli olacaktır. Gün içerisinde bir kapsülden fazla kullanılması kesinlikle önerilmemektedir.
Ayrıca kullandığınız gün içerisinde bol su tüketimi vücutta ki ödemi atmanız için ve yağ yakımını daha kolay bir hale getirmek için oldukça gerekli. Gün içerisinde aşırı yağlı yiyeceklerden uzak durmanız da kilo verme sürecinde önemli bir yer edinmektedir. Hamurlu yiyecekleri de azaltırsanız etkisini artırabilirsiniz. Protein ağırlıklı beslenme daha hızlı ve kaliteli bir zayıflama süreci yaşamanızı sağlar.
Biber hapı yağ yakımı ve ödem atıcı etki üzerine kuruludur. Amacımız depolanmış yağları ortadan kaldırmak daha stabil ve fit bir vücuda sahip olmanızı sağlamak.
Biber hapı kesinlikle alkolle birlikte kullanılmaz. Alkolle kullanıldığı takdirde kalp çarpıntısı baş dönmesi gibi yan etkiler görülebilir. Alkol ile biber hapı arasında min. 8 saat süre olmalıdır.
Bunlar önemli detaylar. Lakin ilk önceliğimi orjinal biber hapı kullanmak. Sahte ürünlere dikkat edin sağlığınıza zarar vermeyin. Orjinal ürün nasıl anlaşılır? Bu konuda bilgi almak içinse ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lida orjinal siparişi

Biber Hapı Nedir?

Zayıflama Hapı Lida